čtvrtek 17. ledna 2013

Jaro Na Provázku!

Tato iniciativa - zakoupení vstupenek dva měsíce dopředu - má svoje úskalí, ale rovněž přednosti. Jednou z nich je, že si můžete zorganizovat návštěvu divadla tak, aby nezasáhla hory nebo zimní dovolenou...
Doporučuji pro ty, kteří ještě neviděli, ROZVZPOMÍNÁNÍ - to je klasika hraná víc než dvacet let a Hordubala - ten se opravdu vydařil.
Hezkou zimu v Brně!
I.D.



Milí a vážení příznivci Husy na provázku,
dovoluji si vám poslat programy na měsíce březen a duben. Abyste měli na vybírání co nejvíc času, rozhodli jsme se, že zavedeme předprodej už od prvního dne předchozího měsíce, což zní asi trochu složitě, ale znamená to, že lístky na březen si můžete kupovat už od desáté dopolední 1. února 2013.
V březnu bych vás ráda upozornila především na Rozvzpomínání- legendární provázkovskou inscenaci podle Hrabalova Obsluhoval jsem anglického krále v hlavní roli s Jiřím Pechou. A také na dvě představení z projektu Čapek na provázku - "dospělého" Hordubalav režii J. A. Pitínského a pro děti Dášeňku aneb Psí kusy v režii Jiřího Jelínka.
Stejně zajímavá jsou i dubnová Trapná muka v režii Jana Mikuláška, Kníže Myškin je idiot v režii Vladimíra Morávka (v dubnovém uvedení v hlavní roli uvidíte po delší době Pavla Lišku) a také improvizační večer Jiří Kniha hledá náhradu- v březnu i v dubnu s kapelou SEX BEATLES.
Předprodej na duben bude zahájen 1. března 2013.

Doufáme, že si vyberete a brzy se uvidíme Na Provázku!

Pokud si přejete tyto informace již nedostávat, napište nám.
-- 
S pozdravem

Alžběta Nagyová

PR, NÁBOR, PROPAGACE

CED,p.o. - Divadlo Husa na provázku
Zelný trh 9
602 00 Brno
tel. +420 542 210 407
GSM. +420 737 754 151
www.provazek.cz 

Žádné komentáře:

Okomentovat