středa 5. prosince 2012

Divadelní příští rok...

Dobrý den,
dovolte mi, abych Vám představila náš program na začátek roku 2013 a to konkrétně na leden a únor. Předprodej na tyto dva měsíce užzačal, takže lístky si můžete kupovat okamžitě.
Vašim studentům bych na tyto dva měsíce nabídla výhodnější lístky na představení:

Karel Čapek: HORDUBAL - za 150 Kč za lístek, hrajeme ve středu 9. 1. 2013 v rámci večera věnovaného Karlu Čapkovi, jehožsoučástí bude i Kabinet Čapek, kde o Karlu Čapkovi s Josefem Kovalčukem a Břetislavem Rychlíkem bude diskutovat spisovatel Ivan Klíma a senátorka Eliška Wagnerová
M. F. Dostojevskij: KNÍŽE MYŠKIN JE IDIOT - za 150 Kč za lístek, hrajeme ve čtvrtek 31. 1. 2013 v 19.00
Forman, Passer, Papoušek: LÁSKY JEDNÉ PLAVOVLÁSKY - PLAVOVLÁSKY JEDNÉ LÁSKY - za 150 Kč za lístek, hrajeme v úterý 12. 2. 2013

a pak dvě hostující představení:
Divadlo Archa - Jing Lu a Jana Svobodová:SÓLO PRO LU
Představení Jing Lu a Jany Svobodové vychází z autentickýchživotních příběhů čínské herečky, zpěvačky a tanečnice. Intimní příběh, plný tragických událostí, nepřízně osudu a zároveň cesty za úspěchem, je konfrontován s globálními otázkami dnešního světa a ambivalentním vztahem západní společnosti k Číně, který se pohybuje od obdivu k východním kulturám až po strach z ekonomické hegemonie.
Nabídka pro Vaše studenty - 100 Kč za lístek, hrajeme 29. 1. 2013

a

Divadlo Archa - Petr Nikl: JÁ JSEM TVŮJ ZAJÍC
Černobílý melodram, divadlo obrazů, koncert. Autobiografická sondačasu, inspirovaná nafukovacími hračkami autorovy maminky Libuše Niklové. Petr Nikl svůj autorský počin popisuje jako "hudebněscénický obraz o čase a ozvěnách paměti. Hra je hodně nafukovací a vzdušná", doplňuje Nikl, kterého na scéně doplňují Miroslav Černý, Ondřej Eremiáš a další. Komorní melodram vznikl jako pocta tvorběLibuše Niklové, autorky plastových hraček, se kterými vyrůstaly dvěgenerace českých dětí.
Nabídka pro Vaše studenty - 150 Kč za lístek, hrajeme v pondělí 4. 2. 2013

Kdyby Vás kterékoliv z našich představení zaujalo, určitě pište a volejte, rádi Vás i Vaše studenty v Huse na provázku uvidíme.
Přeju krásný adventní čas.

Pokud si přejete tyto informace již nedostávat, napište nám.
-- 
S pozdravem

Alžběta Nagyová

PR, NÁBOR, PROPAGACE

CED,p.o. - Divadlo Husa na provázku
Zelný trh 9
602 00 Brno
tel. +420 542 210 407
GSM. +420 737 754 151
www.provazek.cz 

PS:  Vzkaz pro tuto sezonu: "Na co si to hrajeme?"

 

Žádné komentáře:

Okomentovat