sobota 8. prosince 2012

Dobrý den,
dovoluji si Vám poslat program Divadla Husa na provázku na leden a únor 2013 s tím, že lístky na tato představení můžete zakoupit v pokladně divadla (otevřena každý všední den od 10. do 18. hodiny) už nyní.

Ráda bych Vás pozvala především na speciální večer věnovaný Karlu Čapkovi, na jehož narozeniny 9. ledna 2013 připravujeme diskusní Kabinet Čapek, který bude hostit spisovatele Ivana Klímu a senátorku Elišku Wagnerovou a poté odehrajeme představení Hordubal v režii J. A. Pitínského.

Dále nás v lednu čeká premiéra hudebního recitálu Andrea Mark B.: Zabila jsem Johna Lennona, kde uvidíte a uslyšíte Andreu Buršovou a kapelu Sex Beatles.

Na konci ledna bude k vidění velký projekt Centra experimentálního divadla (tzn. Divadla Husa na provázku, HaDivadla a Divadla u stolu) Rozrazil 5/2013 - O naší nynější krizi, který spojí nejen tato tři divadla, ale i jedenáct osobností současné režie.

Současně bych Vás ráda upozornila na naši nabídku Vánočního předplatného, které nabízí zvýhodněný vstup na čtyři vybrané inscenace Husy na provázku - podrobnější nabídku přikládám.

Těším se, že se brzy uvidíme v Divadle Husa na provázku.
Přejeme Vám krásný advent!

Pokud si přejete tyto informace již nedostávat, napište nám!


 
S pozdravem

Alžběta Nagyová

PR, NÁBOR, PROPAGACE

CED,p.o. - Divadlo Husa na provázku
Zelný trh 9
602 00 Brno
tel. +420 542 210 407
GSM. +420 737 754 151
www.provazek.cz 

PS:  Vzkaz pro tuto sezonu: "Na co si to hrajeme?"

 

Žádné komentáře:

Okomentovat