pondělí 6. května 2013

Ach, ten Provázek!

Milí kolegové,
podívejte se na nabídku Divadla Husa na provázku...


Hezké odpoledne,
Divadlo Husa na provázku se po dvou letech vrací ke svému projektu, který se snaží hleda ty nejzajímavější současné české dramatické texty - JIRKA KNIHA HLEDÁ AUTORA. Letošní ročník uvede ve formě scénické črty dvě hry.

První bude mít premiéru 9. května 2013 v 19.hodin v Zrcadlovém sále DHNP - je to nejlepší text ze soutěže Cena Alfréda Radoka za rok 2012:
Miloslav Vojtíšek alias S. d. Ch. - ZÁTIŠÍ VE SLOVANU (Zrození paradigmatu dekonstrukce z monologu klauna) Vrchní Teufel. Vrchní Windenwurst. Vrchní Vogelhand. Vrchní Hanswurst. Vrchní Sensemann. A hlavně Anonymní umělec. Ten sedí se svým přítelem v kavárně Slovan, kde spolu hodnotí svět a každý po svém spějí ke klaunství. Miloslav Vojtíšek alias S. d. Ch. se narodil v roce 1970 v Praze. Spisovatel, scenárista, loutkoherec a autor koláží vyrůstal na pražském Jižním Městě. Provozoval divadelní společnost Miloš a Matěj a Naturální divadlo. Nyní provozuje Varlénův loutkový seminář, ve kterém kromě svých her uvedl i Quasičajovnu U Suicidní Ženy S Nepravidelným Měsíčním Cyklem (literárně - čajovnická performance), Varlénův loutkový poloautomat (projekt živého marionetového jukeboxu)či Polí pět otvírá (loutková marketingová esej), Opouštění fetiše (loutkové desatero živých hudebních klipů kapely Skrytý půvab byrokracie).

V režii Michala Háby uvádíme 9. a 22. května.
Přijďte se podívat, rádi vás uvidíme!
 
S pozdravem Alžběta Nagyová PR, NÁBOR, PROPAGACE CED,p.o. - Divadlo Husa na provázku Zelný trh 9 602 00 Brno tel. +420 542 210 407 GSM. +420 737 754 151 www.provazek.cz PS: Vzkaz pro tuto sezonu: "Na co si to hrajeme?!



Přestože chalupy a zahrádky volají - nenechme se zotročit!!!
Zdravím Vás!
I.D.


Žádné komentáře:

Okomentovat